Friday, 30 December 2011

Happy again..:D

Hey alls..jieha rase happy hari nie 31.12.2011..hari yg paling best sangat2..tapi kan jieha tak sabar2 nk tnggu  bile bulan 1 nanti..mudah-mudahan jieha dapat jumpe dye mesi best kan?jieha da mule suke kat  dye cos dye da brubah and jadi caring pasal jieha..seronok nye kalau dpt boy cmtu kan?tapi jieha da janji kat diri jieha x kan kapel balik ngn dye and dye pun xbole terime jieha lagi..tapi best gile semacam seyh..

Wednesday, 28 December 2011

Haih..Happy sangat2..

Hey alls,,da lame jieha x post blog nie..rindu rase nye..Pasal ex jieha tu jieha da okay ngn dye.siap bole gurau2 lagi...klakar la dye tu..tapi y pelik tu perasaan benci jieha dekat dye da xde lagi da..just KAWAN je..xde nak bercinte lagi...Taon dpn da PMR..so kene focus okay jieha??Jangan Nak Menggatal je tau..Tapi seronok sangat bile dye cakap dye nak berubah jadi budak baik..memang x di nafikan semue bole berubah kan?Alhamdulilah la kalau dye nak berubah..seronok je rasee..tak sabar nak jumpe DUDA la konon dye gelarkan diri dye..dye gelarkan jieha nie JANDA dye..klakar je dgr kan?just for laughing only la..NOTHING SPECIAL BETWEEN US..THATS ALL MY  CONCLUSION...HAHAHAHA..klakar kan?

Sunday, 25 December 2011

happy giler babeng..

Hey alls..da lame x post blog..Smalam 25.12.2011 jieha happy sebab Ady mcg jieha mintak kapel balik..actually bru putus smalam nye.(24.12.2011)..pastu ex jieha datang jb..jieha x tegur pun..malas la k tgur..xde mse nk tgur org..k thats all..for today.


BYE

JIEHA

Monday, 19 December 2011

Happy Giller..

Today at 12 am..jieha dapat call drpd dye..happy nye..rse cm best jek..and tambah lagi dpt akak angkt bru..kak Farihah..hehehehe..hari nie xtau la maybe jumpe hari nie kot..

Sunday, 18 December 2011

Alhamdulilah again and again..:D

alhamdulilah..sebab hari nie last2 da okay dgn dye..happy sangat coz dye still nak contact jieha..love him so much..best la lyn dye..jieha xde la nak control sgt..biarlah serahkan pde Allah je semue keputusan yg ade..mudah-mudahan x jadi bende yg tak baik..Amin..





Bye
Jieha

Its not My happy Day..:(

today jieha da try untuk jadi happy but tak boleh jugak...xtau lah knape boleh jadi mcm nie...smalam jieha muke monyok giler la..sedih sangat..sampai menangis pasal Dye ..tak tau knape dye boleh berubah sampai terus x mcg jieha...sape tak sedih boyfriend terus x mcg..sabar jelah...hopefully hati dye lembut and contact jieha..Amin......

Friday, 16 December 2011

Kesah Abes?

Jieha banyak bersabar ngn dea..dea buad tak tau je..dea x prnh faham jieha..ntah2 blakang jieha dea banyak perempuan..biase lah laki kan.....da ade perempuan laen awek sendiri pun da xknal..sabar je...hati tengah panas kene tahan semue nie..biaselah kan hati perempuan nie laki xkn faham dan x pernah nak faham...sakit hati pun Allah je tau..dea start berubah dah 2 hari nie..xtau lah..i just face this situation..may Allah helps me..Amin..

NOT IN MOOD..:'(

Today is my sad day..semalam dye kol jieha..tibe2 jieha try la mintak fb dye..nak online kan dye..then dye x bagi jieha ..knape??sebab banyak sangat perempuan yg dye dah chatt..nk curang..ok fine!kalau dye curang jieha da xtau nk wat ape lagi..menangis je hari nie x berhenti...sedih sangat..then dye mcg ckp jieha nie suke pakse dye la ape laa menyampah..jieha still pendam rse cemburu and kecik hati dgn ape yg dye cakap semalam..x ke korang sedih kalau orang buad macam tu..sakit hati tu sikit laa..pastu kol dgn suare yg malas nak cakap ngn jieha..then jieha xkn mcg dye and tunggu je dye sendiri yg mcg jieha or kol sampai bile2...THATS ALL


BYE
JIEHA

Wednesday, 14 December 2011

STUDY and LOVE is perfect??

Hey Alls...Nice meet again and again..today jieha nak post pasal study and love..bagi korang yg masih belajar and tengah couple yg mne lagi penting??bagi jieha  study lagi penting daripade couple nih..tapi kalau couple tu kene la pertimbang kan antare belajar and couple ye...so kalau korang kate couple lagi penting xsemestinye because kalau couple nie bagi jieha just macam sampingan dalam hidup je kan?is it true??kalau study nie sampai ke akhirat tau bawak ilmu dunie..kalau couple tu just macam hiburan untuk kite kan..so jieha rse study make perfect even we have couple..kan?kalau nak couple tu boleh tapi pde pendapat jieha jangan anggap couple tu penting sangat la kan..and jangan terlalu nak berangan jek..sekolah pun belum habis nak berangan apelah..cewah..jieha nie cakap orang tapi sendiri xde lah sampai anggap couple tu terlalu penting..x sampai lah macam tuh..

          OKAY..THATS ALL FOR TODAY..nie je yg dapat jieha share pde hari nie..BYE..

Tuesday, 13 December 2011

Why Today??

Hey alls..meet me again in this my new post..today jieha nak bagitau knape hari nie lain macam jek..macam terlalu  happy and sedih...bagi korang hari nie cmne?jieha just pelik je..ntah..tibe2 rse cmnie..mudah-mudahan xjadi masalah lain..amin..

Monday, 12 December 2011

All Alone..:(

Hari nie.. hmm xtau nak cakap mcm mane..nak kate happy xde la sangat..nak kate sedih pun bole laa..tapi perasaan bercampur baur laa..nie yg xsuke..

Sunday, 11 December 2011

Mimpi Yg Paling Best!!

Guess what I dream Today(11.12.2011)..jieha mimpi dapat jumpe dye...memang kiteorg slame nie x pernah pun jumpe..tapi dpt contact in facebook or phone only...jieha dapat jumpe dye dalam mimpi jieha dah 2 kali..tapi mimpi yg same jugak..hopefully dapat lah jumpe btul2 kan?amin..insyallah jumpe ssatu hari nanti kan..tapi kiteorg tgh "x rapat" baru dapat mimpi nie..Thats mean mse kiteorg gado baru dapat mimpi mcm nie..xtau knpe..jieha tgh cari jawapan..ape maksud mimpi tu..if sape2 tau please bgtau jieha okay..jieha tertnye-tnye ape makne nye..tapi mintak2 bukan petande yg buruk..amin..

Hari Yg paling menyakitkan hati and penat..:(

Hey alls..Hari nie jieha just nak bagi tau and share about me today..jieha so sedih and penat sangat..first of all pasal Ady la..dye xckp pon hari nie dye keje..dye da janji ngn jieha nk text puas2 hari nie..now tgk ape dye buad skrg nie kat jieha..tau2 dye kat tmpt keje..urgh..so geram..at least bgtau jieha la yg dye keje..nie satu hal xbgtau jieha..then marah2 jieha macam tu jek..sakit la jugak kan hati nie sape je la tau..Allah je yg tau..sabar jelah dgn semue nie..Dugaan baru utk jieha..then..balik kg kemas umah penat lagi la buad hal..nie baruu balik badan rase mcm nk demam jek..so macam2 perangai hari nie jieha buad..

OK..THAT ALLS FOR TODAY ALLSS..BYE..

Friday, 9 December 2011

About yesterday...(8.12-2011)

Hey..semalam..paling best yg jieha boleh ingat sampai bile2..kenangan bagi jieha and dye..hihi..Ady call jieha kul12 smalam.maknenye hari nie la tu..dye tnye jieha ape cite2 jieha bile da besar..then jieha cakap xtahu..dye cakap cita2 dye ade 4..yg last tu malu nk ckp..hehehe..okay2 jieha bagitau...

first dye cakap dye nak ke syurge bawak sejadah..
then dye cakap second dye nak jadi pilot,businessmen
 pastu third  dye cakap dye nak pergi university luar negare..
and the last one dye cakap nak kahwin ngn jieha..

part yg last tu jieha menangis dengar dye cakap mcm tu..insyallah..mudah-mudahan semue yg dye impikan akan dapat..amin..jieha pun actually sayang dye..kalau dye bace blog nie mesty dye malu sebab jieha bgtau all..hope dye x marah..thats all for today.bye..

Thursday, 8 December 2011

Seram..

Hey alls..today jieha nak ckp pasal smalam..pengalaman ngeri pernah berlaku..huih..nasib baik dah tido..semalam jieha gayut ngn dye..happy sangat ..pastu dah lepas text..dalam pukul 2 mak gi toilet bawah..pastu mak cerita kat jieha dye macam dgr ade orang naik tangge..sebab kuat sangat..pastu dye nampak sekali imbas macam bayang hitam..seram nye..takut pun ade..k la

             THATS ALL FOR TODAY..BYE

Sunday, 4 December 2011

Phone Baru!..:)

Alhamdulilah 2.12.2012 jieha dapat duit and beli phone baru..harga fon tu 190 ringit ..tapi lepas nie kene carefull coz abg long nak rampas kalau dapat tau jieha or wanie ade fon..dye juz cemburu je kod..biar la suke aty jieha la nak wat pe kan..kalau alls pon mra duit kene control dek org laen..

Thats Alls For Today..:D

Daisypath Friendship tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers