Wednesday, 14 December 2011

STUDY and LOVE is perfect??

Hey Alls...Nice meet again and again..today jieha nak post pasal study and love..bagi korang yg masih belajar and tengah couple yg mne lagi penting??bagi jieha  study lagi penting daripade couple nih..tapi kalau couple tu kene la pertimbang kan antare belajar and couple ye...so kalau korang kate couple lagi penting xsemestinye because kalau couple nie bagi jieha just macam sampingan dalam hidup je kan?is it true??kalau study nie sampai ke akhirat tau bawak ilmu dunie..kalau couple tu just macam hiburan untuk kite kan..so jieha rse study make perfect even we have couple..kan?kalau nak couple tu boleh tapi pde pendapat jieha jangan anggap couple tu penting sangat la kan..and jangan terlalu nak berangan jek..sekolah pun belum habis nak berangan apelah..cewah..jieha nie cakap orang tapi sendiri xde lah sampai anggap couple tu terlalu penting..x sampai lah macam tuh..

          OKAY..THATS ALL FOR TODAY..nie je yg dapat jieha share pde hari nie..BYE..

No comments:

Post a Comment

Daisypath Friendship tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers