Tuesday, 10 January 2012

Dah x sehappy dulu..:'(

Hey alls..jieha daa xsehappy macam dulu lagi lepas nie..kadang2 sedih jugak kan??jieha da tengah gado ngn "EX"jieha punye makwe..orang gurau pun lagi nak cari pasal..ape seh!sampai nak berjumpe-jumpe pehal?sabar jela kan?ntah la..sekarang nie yg penting jieha nak focus kat belajar and xnk main2 lagi for this 2 years more..doakan jieha semoge happy okay..jieha pon doakan korang jugak..jangan risau..but tengah malas la nak layan and jieha xnk cari gado ngn sape2 pon actually but orang cari pasal memang nak cari pasal ar and nak cari nahas la ngn jieha..jangan harap laa..

Friday, 6 January 2012

happy sangad2..:D

6.1.2012..
hmmmmmmm..tarikh yg unik and buad kan jieha best giler senang cite Lucky day in my life..:)..semalam jieha suruh abang ipar jieha kol "DUDA"jieha..means anak sedare dye laa..happy sangat dapat dengar suare dye.da seminggu x mcg jieha..xde kedit punye pasal sebab gayut ngn dye haritu..tapi seriously dulu memang jieha pena benci dye tapi kini menjadi sayang pulak..hihhiii..biase la kan.tapi serious dye da jadi abg angkt jieha je..okay la kan dari pade  org len..

OKAY..THATS ALL FOR TODAY..:D

Wednesday, 4 January 2012

Back to schoolll.!!!

Hey allss..jieha ade bad news and good news...nak tau yg mane dlu??hmmmm...yg bad news dulu laa..

BAD NEWS
3.1.2012...jieha putus ngn ADY..:'(..tapi lepas tension and ringgan sikit beban nak tanggung..ALHAMDULILAH..now we are only friends forever...but i still LOVE you forever sayang..:)Tak sabar rase nye nak jumpe balik dgn org yg kite sayang kan?

GOOD NEWS
4.1.2012..jieha back to schooll..dapat 3 ORKESTRA..kelas paling menyampah untuk disebut-sebut..kiteorg da biase ngn name SIMFONI..tapi cikgu cakap cikgu try nak tukar pade simfoni....mudah-mudahan dapat balik SIMFONI kiteorg tuh..:D..so sape2 yg bace kelas ORKESTRA tuh..IM so SORRY because had to talk it..jangan gado2...

OKEYHHH..THATS ALL FOR TODAY..:)
BYE
JIEHA

Monday, 2 January 2012

Happy New year and happy day..:D

Hey Alls..jieha nak bagitau and nak wish Happy New Year pade korang..jieha rase happy sbab ade orang dah gembirekan hati jieha..seronok sangat..semangat pon da ade dalam diri jieha sebab dye..nak tau x dye tu sape?...x payah kot..biarlah rahsie..hehehe..sorry xnk bagitau...

okay.THATS ALL FOR TODAY.;)

Daisypath Friendship tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers