Tuesday, 10 January 2012

Dah x sehappy dulu..:'(

Hey alls..jieha daa xsehappy macam dulu lagi lepas nie..kadang2 sedih jugak kan??jieha da tengah gado ngn "EX"jieha punye makwe..orang gurau pun lagi nak cari pasal..ape seh!sampai nak berjumpe-jumpe pehal?sabar jela kan?ntah la..sekarang nie yg penting jieha nak focus kat belajar and xnk main2 lagi for this 2 years more..doakan jieha semoge happy okay..jieha pon doakan korang jugak..jangan risau..but tengah malas la nak layan and jieha xnk cari gado ngn sape2 pon actually but orang cari pasal memang nak cari pasal ar and nak cari nahas la ngn jieha..jangan harap laa..

No comments:

Post a Comment

Daisypath Friendship tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers